Close Search

Winkelmanager – Heemskerk

Winkelmanager

bij Oogwereld van Els, Heemskerk

Enthousiasmeren & coachen

32 - 40 uur per week

Wil jij hét gezicht van onze Oogwereld winkel in Heemskerk worden? Krijg jij er energie van om het beste uit je team te halen? Zie jij de voordelen van het werken bij een landelijke speler, maar wil je wel de ruimte hebben om echt maatwerk te mogen leveren aan je klanten? Dan past Oogwereld bij jou! 

Hoe jouw baan eruit ziet
Als winkelmanager ben jij verantwoordelijk voor jouw Oogwereld vestiging. Jij weet bovenal je medewerkers te coachen en te enthousiasmeren om er elke dag weer voor te zorgen dat zij écht oog hebben voor onze klanten. Onze winkelteams zijn klein en echt, dus het spreekt voor zich dat je af en toe naast je leidinggevende taken ook meewerkt in de winkel. Door écht de tijd te nemen voor je klanten, de juiste vragen te stellen en goed naar hen te luisteren geef jij het best passende montuuradvies.
Je rapporteert in deze rol aan de Salesmanager van jouw winkelrayon.
Jij geeft leiding aan een fijn team van +/- 8 collega’s welke bestaat uit (leerling)opticiens, contactlensspecialisten, een audicien en verkoopmedewerkers. Naast het realiseren van de persoonlijke doelstellingen van je teamleden zorg jij ook dat de omzetdoelstellingen behaald worden.

Jij ziet ons wel zitten…
Om jouw in staat te stellen het beste uit jouw winkel te halen zorgen wij voor een gedegen inwerktraject, interessante (management) trainingen om te zorgen dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daarbij heb je altijd de backup en ondersteuning van je collega winkelmanagers uit je cluster en de verschillende stafcollega’s op het hoofdkantoor van Oogwereld.

Uiteraard belonen we je goed voor jouw inzet:

  • Een baan voor 32 – 40 uur per week;
  • Een concurrerend salaris;
  • Jaarlijks een nieuw montuur incl. glazen óf (sets) contactlenzen voor slechts een kleine bijdrage;
  • Ruime personeelskorting op elke tweede (zonne)bril;
  • Een reiskostenvergoeding als je meer dan 10 km (enkele reis) reist;
  • De mogelijkheid tot het leasen van een fiets via Lease a bike;
  • Wij hebben jouw gezondheid hoog in het vaandel en betalen daarom mee aan je sport(school) abonnement;
  • Eens per kwartaal het Oogwereld magazine op je deurmat;
  • De mogelijkheid tot het bijkopen of verkopen van vakantiedagen;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds detailhandel;

Wij zien jou wel zitten…
Je bent een ondernemende en klantgerichte teamspeler en je krijgt er energie van om samen met je collega’s elke klant tevreden de winkel te laten verlaten. Of het nu om monturen, zonnebrillen, contactlenzen of gehooroplossingen gaat, jij biedt samen met je team onze klanten de best mogelijke klantreis. Bij voorkeur heb jij minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende rol in de retail. Daarnaast ben jij bereidt om ook op de zaterdag te werken.

Over Oogwereld
Oogwereld is een groep van gerenommeerde en zelfstandige optiekzaken. Naast dat wij de beste oogzorg bieden, hebben we aandacht voor de klant én verstand van merken en mode. Met de modernste oogmeetapparatuur en hoogopgeleide oogspecialisten geeft Oogwereld klanten waar ze recht op hebben: de beste oogzorg en oogmode.

Solliciteren?

Zie jij de functie van Oogwereld Vestigingsmanager wel zitten en wil je solliciteren?

Solliciteren

Neem een kijkje achter de schermen