Over Oogwereld

Wat Oogwereld jou te bieden heeft:

💰  Een aantrekkelijk salaris

🚀  Volop ontwikkelingsmogelijkheden

🚲  Het fietsplan
Voor een vast laag bedrag per maand rijd je op een gloednieuwe stadsfiets, racefiets, e-bike of zelfs bakfiets. Zakelijk én privé. Leasen is tot wel 35% goedkoper dan er eentje kopen. Kun je niet langer wachten? Neem direct een kijkje.

👓  Personeelsaankopen
Oogwereld vindt het belangrijk dat onze medewerkers èn hun directe relaties er representatief en modieus uitzien (en ook nog goed kunnen zien) en daarvoor wil Oogwereld het extra aantrekkelijk maken tegen een geringe prijs gebruik te maken van onze kwalitatief hoogwaardige producten.

🌴  Zin in meer vakantie of juist meer geld? Dat kan!
Bij een fulltime dienstverband (40 uur per week) kun je jaarlijks maximaal 8 vakantiedagen bijkopen en 4 vakantiedagen verkopen.

😍  De allerleukste teamuitjes!

👌  Gratis naar vakinhoudelijke congressen en evenementen

📘  Eens per kwartaal het Oogwereld Magazine op je deurmat!

Kom jij Oogwereld versterken?

Bij Oogwereld willen we het allerbeste voor de ogen van onze klanten. Daarom zetten wij ons ervoor in om hen de allerbeste totale kijkoplossing op maat te bieden. Met een groep van lokale helden die met oog voor detail kwalitatief hoogwaardige producten, advies en service bieden.

De beste oogzorg
Onze medewerkers zijn expert op het gebied van totale oogzorg en werken alleen met de meest nauwkeurige apparatuur en de beste materialen. Als voortrekker van vooruitgang zijn we namelijk altijd op de hoogte van de nieuwste productinnovaties in de optiekbranche. Hierdoor kunnen onze medewerkers de meest nauwkeurige oogmeting garanderen en ervoor zorgen dat de ooggezondheid van onze klanten altijd gecheckt wordt. Daarnaast bieden wij interne overlegmogelijkheden met optometristen en oogartsen. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten het allerbeste advies voor hun ogen krijgen.

Onze bijzondere merken
Wij vinden dat een bril niet alleen goed moet kijken, maar ook goed moet staan. Daarom geven onze medewerkers professioneel stijladvies en werken zij met een collectie premium merkmonturen van merken zoals Chanel, Lindberg, Theo en Tom Ford. Zo gaan onze klanten gegarandeerd naar huis met een bril die hun uiterlijk optimaal complimenteert.

Werken bij Oogwereld
Werken bij oogwereld
werken bij oogwereld
Werken bij oogwereld
Els, HR manager

Ontmoet onze HR-manager

Els Stuurman is sinds juni 2021 HR-manager bij Oogwereld. ‘Het is een gedreven organisatie met een fijne sfeer. Wat mij direct opviel was de groei. Zo’n beetje elke maand wordt er wel een nieuwe winkel aangesloten, of een groep winkels. Het gaat heel goed!’

Met de groei van Oogwereld blijft er focus op de authenticiteit van de winkels. ‘Bij Oogwereld vinden we het belangrijk dat de winkels ontzorgd worden en de specialisten zich bezig kunnen houden met hetgeen waar hun kracht ligt: mensen, ogen en onze kwalitatieve producten. Hierbij behoudt de winkel het bekende imago en aanzien in het dorp of deel van de stad.’

Meesters voor het oog
‘Welke woorden ik bij Oogwereld vind passen? In ieder geval het woord experts. Mijn collega’s zijn lokale helden, echte Meesters voor het oog, zoals wij dat noemen. En er werken experts bij de meer dan 70 high-end optiekzaken in Nederland en België. Voor de beste oogzorg en mooiste oogmode ben je bij ons aan het juiste adres!’

Heb je een vraag aan Els of wil je de sfeer van Oogwereld komen proeven? Vul hier ons contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Ontwikkelingsmogelijkheden

Bij Oogwereld zijn er tal van ontwikkelingsmogelijkheden.

Met ons aanbod in verschillende interne trainingen van de Oogwereld Academy, maar ook wanneer je een opleiding wil volgen bij instituten als het Zadkine, Deltion, Summa of Dutch Health Tec Association, stimuleren wij jou het beste uit jezelf te halen.

Of je nu op zoek bent naar een baan als verkoopmedewerker, opticien of contactlensspecialist, of je nu wel of geen ervaring hebt in de optiek, maar wel bijvoorbeeld in een modewinkel, meer of minder ervaren, wij maken heel graag kennis met je.

Volg je een mbo 2, 3 of 4 opleiding in de richting van optiek of retail? Kom dan stagelopen als BOL student of werken en leren als BBL student in één van onze winkels. Afhankelijk van je opleiding, voer je verschillende werkzaamheden uit en leiden wij jou graag op.

Samenwerken met een groep van lokale helden uit alle windstreken, van Leeuwarden tot Maastricht en van Haaksbergen tot Breda. Daar zijn wij erg trots op!

werken bij oogwereld