Close Search

Optometrist – Oogwereld – Regio Arnhem

Optometrist m/v

Bij Oogwereld, regio Arnhem

Uren in overleg

16-24 uur per week

Een functie vol afwisseling

Welke visuele beperking iemand ook heeft, bij een Oogwereld Optometrist kunnen ze altijd terecht. Met een uitgebreide set aan optische en elektronische hulpmiddelen verbeter je als Optometrist de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van een klant namelijk aanzienlijk. Heb jij de juiste kennis en ervaring? Lees dan snel verder!

Wat jij gaat doen als Optometrist

Als Optometrist bij Oogwereld doe jij alles voor een gelukkige klant. Optometrische onderzoeken, vooronderzoeken van Eyescan, oogmetingen, lensaanpassingen en lenscontroles maken dus allemaal deel uit van jouw takenpakket. Daarnaast verricht jij oogonderzoeken, stel jij een differentiaaldiagnose vast en verwijs je zo nodig iemand door naar bijvoorbeeld een oogarts. Jij bent technisch, maar ook communicatief sterk en legt alles duidelijk uit aan de patiënt. Ook komt het voor dat je administratief werk of verkoopwerkzaamheden verricht. Een rol vol afwisseling, dus!

Wat breng je mee als Optometrist?

Jij kunt goed samenwerken met je collega’s van Oogwereld, maar gaat ook moeiteloos zelfstandig aan de slag. De kennis en kunde van een Optometrist heb jij immers al. Verder heb jij:

  • Een hbo-diploma Optometrie;
  • Ruime werkervaring als Optometrist;
  • Ervaring met het bedienen van apparatuur zoals een Fundus camera en OCT scanner.

Wat bieden wij?

Als Oogwereld Optometrist heb je het voordeel dat je mee kunt groeien met onze organisatie. Met opleidingen, cursussen en trainingen kan jij je namelijk blijven ontwikkelen op het gebied van optiek en optometrie. Daarnaast zit jouw functie vol afwisseling en kan je lekker zelfstandig aan de slag, maar word je wel altijd omringd door de leukste hoogopgeleide collega’s die je graag helpen. Ook krijg je een aantrekkelijk salaris, leuke kortingsregeling en 24 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband). 

Wie zijn wij?

Oogwereld is een groep van gerenommeerde en zelfstandige optiekzaken. Naast dat wij de beste oogzorg bieden, hebben we aandacht voor de klant én verstand van merken en mode. Met de modernste oogmeetapparatuur en hoogopgeleide oogspecialisten geeft Oogwereld klanten waar ze recht op hebben: de beste oogzorg en oogmode.

Solliciteren?

Zie jij de functie van Optometrist wel zitten en wil je solliciteren?

Solliciteren

Neem een kijkje achter de schermen