Close Search

Opticien – Roermond

Opticien m/v

Oogwereld Leenarts, Roermond

32 – 40 uur per week

24 vakantiedagen

Ben jij een klantgerichte Opticien die heel blij wordt van het werken met modernste technieken en prachtigste merken? Werk jij graag bij een landelijke speler binnen de optiekwereld waar je echt de tijd mag nemen voor je klanten én maatwerk kunt bieden? Dan past Oogwereld bij jou!

Hoe jouw baan eruit ziet

Als Opticien binnen Oogwereld zorg je dat je klant de meest passende kijkoplossing aangeboden krijgt. Je voert oogmetingen uit en geeft je klanten advies over monturen en brilglazen. Je weet de juiste vragen te stellen en stelt je klanten op hun gemak, hierdoor weet je een passende match te maken tussen de collectie in jouw winkel en de persoonlijke wensen van je klanten.

Jij ziet ons wel zitten…

Als Oogwereld Opticien heb je het voordeel dat je mee kunt groeien met onze organisatie. Met trainingen, cursussen en opleidingen kan jij je namelijk blijven ontwikkelen op optiekgebied. Daarnaast zit jouw functie vol afwisseling en kan je lekker zelfstandig aan de slag, maar word je wel altijd omringd door de leukste collega’s die je graag helpen. Ook kan je een aantrekkelijk salaris, leuke kortingsregeling en 24 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) verwachten.

Uiteraard belonen we je goed voor jouw inzet:
 • Een baan voor 32 – 40 uur per week;
 • Een concurrerend salaris;
 • Jaarlijks een nieuw montuur incl. glazen óf (sets) contactlenzen voor slechts een kleine bijdrage;
 • Ruime personeelskorting op elke tweede (zonne)bril;
 • Een reiskostenvergoeding als je meer dan 10 km (enkele reis) reist;
 • 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • De mogelijkheid tot het leasen van een fiets via Lease a bike;
 • Wij hebben jouw gezondheid hoog in het vaandel en betalen daarom mee aan je sport(school) abonnement;
 • Een goede pensioenregeling.

Wij zien jou wel zitten…

Als Oogwereld Opticien weet jij niet alleen alles over oog(druk)metingen; je hebt ook oog voor fashion en stijl. Dit, samen met jouw klantgerichte en enthousiaste instelling, garandeert tevreden bezoekers! Daarnaast vragen wij van jou:

 • Mbo werk- en denkniveau dat je hebt opgedaan bij je opleiding tot Opticien of tijdens het werken bij een optiekbedrijf;
 • Een diploma als Opticien (pre);
 • Een leergierige, commerciële houding en sterke communicatieve skills;
 • Je kunt goed kijken, luisteren en vragen en geeft daarmee slim advies.

 

Over Oogwereld

Oogwereld is een groep van gerenommeerde en zelfstandige optiekzaken. Naast dat wij de beste oogzorg bieden, hebben we aandacht voor de klant én verstand van merken en mode. Met de modernste oogmeetapparatuur en hoogopgeleide oogspecialisten geeft Oogwereld klanten waar ze recht op hebben: de beste oogzorg en oogmode.

 

Opticien optiek optiekzaak oogmeting bril montuur oogzorg fashion

 

Solliciteren?

Zie jij deze functie wel zitten en wil je solliciteren? Vul dan gauw het onderstaande sollicitatieformulier in, wij zijn heel benieuwd naar je!
Heb je vragen of wil je liever eerst een kijkje nemen? Stuur dan een e-mail naar onze HR Adviseur Maartje van Brink via pz@oogwereld.nl. Wij maken je graag wegwijs bij Oogwereld.

  Neem een kijkje achter de schermen