Close Search

Opticien / Contactlensspecialist – Zwolle

Opticien/Contactlensspecialist

bij Oogwereld Jochem, Zwolle

Uren in overleg

Een functie vol afwisseling

Word onderdeel van een groep lokale helden

Opticien of Contactlensspecialist… waarom kiezen?

Als opticien / Contactlensspecialist bij Oogwereld combineer jij skills en kennis uit verschillende hoeken zodat je altijd passend en gepersonaliseerd totaaladvies kunt geven op het gebied van oogzorg. Heb jij naast de juiste diploma’s ook de kennis en kunde om klanten van Oogwereld zo goed mogelijk te adviseren? Lees dan snel verder!

Wat jij gaat doen als Opticien/Contactlensspecialist

Als Opticien/Contactlensspecialist bij Oogwereld geef jij duidelijk en compleet advies als het gaat om contactlenzen, glazen en monturen. Dat doe je door goed te kijken, luisteren en te denken aan de behoeften, wensen en levensstijl van een klant. Verder houd jij je bezig met:

  • Aanpassingen en controles van contactlenzen;
  • Uitgebreide oogonderzoeken en contactlenschecks met moderne optiek apparatuur;
  • Het uitvoeren van oog(druk)metingen.

Wat breng je mee als Opticien/Contactlensspecialist?

Jij weet alles op het gebied van optiek en contactlenzen, maar wilt altijd meer leren. Jouw kennis als Opticien/Contactlensspecialist deel je graag met je team; zo worden jullie allemaal steeds beter in je vak. Ook tegenover klanten ben je enthousiast en vriendelijk. Daarnaast ben jij:

  • Een gediplomeerd Opticien en Contactlensspecialist;
  • Ervaren in het uitvoeren van bijvoorbeeld controles en oog(druk)metingen;
  • Goed in kijken, luisteren en adviseren;
  • Op de hoogte van de laatste trends op het gebied van oogmode.

Wat bieden wij?

Als Oogwereld Opticien/Contactlensspecialist heb je het voordeel dat je mee kunt groeien met onze organisatie. Met opleidingen, cursussen en trainingen kan jij je namelijk blijven ontwikkelen op het gebied van optiek. Daarnaast is jouw functie een combinatie van verschillende rollen en zit het daarom vol afwisseling. Jij kan lekker zelfstandig aan de slag, en wordt omringd door de leukste hoogopgeleide collega’s die je graag helpen. Ook een aantrekkelijk salaris, leuke kortingsregeling en 24 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) staan op jou te wachten.

Wie zijn wij?

Oogwereld is een groep van gerenommeerde en zelfstandige optiekzaken. Naast dat wij de beste oogzorg bieden, hebben we verstand van merken en mode én aandacht voor onze klanten. Met state-of-the-art oogmeetapparatuur en hoogopgeleide oogspecialisten geeft Oogwereld klanten waar ze recht op hebben: de beste oogzorg en oogmode.

Solliciteren?

Zie jij de functie van Oogwereld Opticien/Contactlensspecialist wel zitten en wil je solliciteren?

Solliciteren

Neem een kijkje achter de schermen