Close Search

Office Manager (winkel) M/V Oogwereld Tilburg

Office Manager (winkel) M/V

Oogwereld van den Bersselaar, Tilburg

Parttime

24 uur per week

Wil jij graag het visitekaartje van onze Oogwereld winkel in Tilburg zijn en draai jij je hand niet om voor telefonisch klantcontact, het bijhouden van onze winkelagenda en ben jij een ster in het ontzorgen van je collega’s?

Hoe jouw baan eruit ziet
Wij willen het allerbeste voor onze klanten, of het nu om een complete bril, contactlezen of een zonnebril gaat. Om ervoor te zorgen dat we deze belofte waar kunnen maken is er een brede verkoopondersteuning nodig binnen de winkel in Tilburg in de rol van een Office Manager.
Als Office Manager neem je de telefoon op, plan je de winkelagenda, beantwoord je de algemene mail, en verwijs je klanten door naar de juiste collega. Ook maak je bestellingen klaar en bel je klanten op als er bestellingen klaarliggen (brillen en contactlenzen). Wat uiteraard ook bij je functie hoort is een stuk montuuradvies, door écht de tijd te nemen voor je klanten en goed naar hen te luisteren geef jij het best passende advies.
Een brede, ondersteunende en afwisselende rol met ook administratieve taken. Je werkt in onze vestiging samen in een fijn team met specialisten.

Jij ziet ons wel zitten…
Uiteraard zorgen wij voor een gedegen inwerktraject en is er binnen onze (groeiende organisatie) volop ruimte voor jouw eigen ontwikkeling.

Uiteraard belonen we je goed voor jouw inzet:

 • Een concurrerend salaris;
 • Jaarlijks een nieuw montuur incl. glazen óf (sets) contactlenzen én een zonnebril voor slechts een kleine bijdrage;
 • Ruime personeelskorting op elke tweede bril;
 • Een reiskostenvergoeding als je meer dan 10 km (enkele reis) reist;
 • De mogelijkheid tot het leasen van een fiets via Lease a bike;
 • Wij hebben jouw gezondheid hoog in het vaandel en betalen daarom mee aan je sport(school) abonnement;
 • Eens per kwartaal het Oogwereld magazine op je deurmat;
 • Het bijkopen of verkopen van vakantiedagen;
 • Pensioen volgens pensioenfonds detailhandel;

Wij zien jou wel zitten…
Je bent georganiseerd, klantgericht en schakelt makkelijk tussen verschillende taken. Verder heb je minimaal een MBO werk- en denkniveau, een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord- en geschrift en heb je bij voorkeur ervaring opgedaan in een rol als administratief medewerker, receptionist(e), sales support of verkoopondersteuning. Je woont op maximaal 30 minuten reisafstand van Tilburg.

Over Oogwereld
Oogwereld is een groep van gerenommeerde en zelfstandige optiekzaken. Naast dat wij de beste oogzorg bieden, hebben we aandacht voor de klant én verstand van merken en mode. Met de modernste oogmeetapparatuur en hoogopgeleide oogspecialisten geeft Oogwereld klanten waar ze recht op hebben: de beste oogzorg en oogmode.

Zie jij jezelf al bij Oogwereld werken?

Laat dan snel je gegevens achter via onderstaand formulier zodat we een kennismaking kunnen inplannen.

Heb je nog vragen? Neem ook dan contact op met onze HR afdeling via pz@oogwereld.nl.

 

  Neem een kijkje achter de schermen