Close Search

Leerling Opticien – Zaandam

Leerling Opticien

bij Oogwereld Jongsma, Zaandam e

Uren in overleg

Van een oogmeting tot hoogwaardig advies

Je bent leergierig en commercieel

Leerling Opticien

Ben jij leergierig, in opleiding en nieuwsgierig naar de kneepjes van het vak in de praktijk? Ben klaar om aan de slag te gaan als Leerling Opticien? Bekijk dan snel deze vacature!

Leerling Opticien

Een leerling Opticien durft vragen te stellen en gaat verder dan het standaard verkooppraatje: van een verhelderende oogmeting tot hoogwaardig advies als het om brilmonturen en bijbehorende glazen gaat. Is dit wie jij bent en ben je klaar om je nog verder te ontwikkelen in de wereld van optiek? Lees dan snel deze vacature voor Leerling Opticien!

Wat jij gaat doen als Leerling Opticien

Als Leerling Opticien ga je samen met ervaren collega’s aan de slag en kom jij er al snel achter hoe je iemands zicht kunt verbeteren. Daarnaast kan jij niet alleen goed kijken, maar ook goed luisteren. Zo lever jij het beste advies op het gebied van monturen en verschillende typen glazen. Met slimme vragen kom jij er gauw achter welke bril het best bij iemand past en lopen jouw klanten met een lach op hun gezicht en een nieuwe look de winkel uit!

Wat breng je mee als Leerling Opticien?

Als Oogwereld Leerling Opticien weet jij niet alleen alles over oog(druk)metingen; je hebt ook oog voor trends en stijl. Dit, samen met jouw klantgerichte en enthousiaste instelling, garandeert tevreden bezoekers! Daarnaast vragen wij van jou:
• Mbo werk- en denkniveau dat je hebt opgedaan bij je opleiding tot Opticien of tijdens het werken bij een optiekbedrijf;
• Een leergierige, commerciële houding en sterke communicatieve skills;
• Je kunt goed kijken, luisteren en vragen en geeft daarmee slim advies.

Wat bieden wij?

Als Oogwereld Leerling Opticien heb je het voordeel dat je mee kunt groeien met onze organisatie. Met trainingen, cursussen en opleidingen kan jij je namelijk blijven ontwikkelen op optiekgebied. Daarnaast zit jouw functie vol afwisseling en kan je lekker zelfstandig aan de slag, maar word je wel altijd omringd door de leukste hoogopgeleide collega’s die je graag helpen. Ook kan je een aantrekkelijk salaris, leuke kortingsregeling en 24 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) verwachten.

Wie zijn wij?

Oogwereld is een groep van gerenommeerde en zelfstandige optiekzaken. Naast dat wij de beste oogzorg bieden, hebben we aandacht voor de klant én verstand van merken en mode. Met de modernste oogmeetapparatuur en hoogopgeleide oogspecialisten geeft Oogwereld klanten waar ze recht op hebben: de beste oogzorg en oogmode.

Solliciteren?

Zie jij de functie van Leerling Opticien wel zitten en wil je solliciteren?

Solliciteren

Neem een kijkje achter de schermen