Close Search

Contactlensspecialist – Elst

Contactlensspecialist

bij Oogwereld van der Lande, Elst

Zelfstandige functie

Groei mee met de organisatie

Blijf je ontwikkelen op het gebied van de optiek

Als Oogwereld Contactlensspecialist doe jij meer dan verkopen. Jij kijkt, luistert en geeft vervolgens het beste advies dat past bij de klant die je voor je hebt. Van aanpassingen en controles tot uitgebreide oogonderzoeken, jij weet precies hoe je het aanpakt. Klinkt dit als wie jij bent en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees dan snel verder, want misschien ben jij onze nieuwe Contactlensspecialist!

Wat jij gaat doen als Contactlensspecialist

Jij bent niet alleen specialist in contactlenzen; je bent ook Contactlensadviseur. Om het meest passende advies te geven, houd jij altijd de benodigde correctie, levensstijl en wensen van een klant in je achterhoofd. Daarnaast voer jij controles, aanpassingen, contactlenschecks en uitgebreide oogonderzoeken uit. Daar gebruik je state-of-the-art optiekapparatuur voor. Daarnaast ga jij:

  • Oogafwijkingen opsporen en klanten eventueel doorverwijzen naar de Optometrist;
  • Klanten adviseren over sterkte, en gebruik van contactlenzen;
  • Nazorg verlenen als daar behoefte aan is.

Wat breng je mee als Contactlensspecialist?

Jij barst van de kennis als het over contactlenzen gaat. Deze kennis deel je graag met je collega’s en je wilt graag nog meer leren; zo blijf jij je ontwikkelen in jouw vakgebied. Jij bent klantgericht, enthousiast en commercieel ingesteld en je hebt sterke communicatieve skills. Daarmee zorg jij dat alle klanten met een lach op hun gezicht het filiaal verlaten. Daarnaast breng jij mee:

  • Een diploma tot Contactlensspecialist;
  • Werkervaring als Contactlensspecialist of Contactlensadviseur;
  • Oog voor trends en stijl.

Wat bieden wij?

Als Oogwereld Contactlensspecialist heb je het voordeel dat je mee kunt groeien met onze organisatie. Met opleidingen, cursussen en trainingen kan jij je namelijk blijven ontwikkelen op het gebied van optiek. Jouw functie zit vol afwisseling en je kunt vaak zelfstandig aan de slag met de modernste apparatuur. Gelukkig word je wel altijd omringd door de leukste hoogopgeleide collega’s die je graag helpen. Ook krijg je een aantrekkelijk salaris, leuke kortingsregeling en 24 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband).

Wie zijn wij?

Oogwereld is een groep van gerenommeerde en zelfstandige optiekzaken. Wij bieden de beste oogzorg, hebben aandacht voor de klant én zijn op de hoogte van merken en mode. Met de modernste oogmeetapparatuur en hoogopgeleide oogspecialisten geeft Oogwereld klanten waar ze recht op hebben: de beste oogzorg en oogmode.

Solliciteren?

Zie jij de functie van Oogwereld Contactlensspecialist wel zitten en wil je solliciteren?

Solliciteren

Neem een kijkje achter de schermen