Close Search

Audicien – Nunspeet

Audicien

bij Oogwereld van Veen, Nunspeet

Uren in overleg

24 vakantiedagen

Onderzoeken en adviseren

In de functie van Audicien help jij je klant aan de beste oplossing op het gebied van (op maat gemaakte) gehoorbescherming. Met behulp van siliconen materiaal maak je een mooie afdruk van de oren van je klant. De mal stuur je naar het laboratorium. Op basis hiervan wordt de gehoorbescherming gemaakt. Je kunt je dus wel voorstellen hoe belangrijk het is dat de afdruk secuur wordt gemaakt.

Maar er zijn ook klanten die zich zorgen maken om hun gehoor of klanten die problemen ervaren met hun hoortoestel. Zij willen graag een advies van jou als specialist. Nadat je jouw klanten een kop koffie aangeboden hebt, ga je met hen in gesprek. Je neemt met een half woord geen genoegen, maar vraagt door tot je de werkelijke klantvraag bepaald hebt. Je adviseert je klanten over de werking en de voordelen van de producten en zorgt ervoor dat ze tevreden de deur uitlopen.

Waar bestaat jouw dag uit:

  • Je helpt de klant van A tot Z bij het aankopen van de beste persoonlijke gehooroplossing en bijbehorende producten.
  • Hiervoor stel je de juiste vragen, neem je audiometrisch onderzoek af, geef je advies en luister je goed naar de wensen van de klant.
  • Je biedt klanten de beste zorg en aandacht, en krijgt hier de tijd voor.
  • Je zorgt voor de juiste administratieve afhandeling van de aankoop.
  • Omdat we als organisatie leren zo belangrijk vinden, begeleid en ondersteun je als audicien ook je collega’s die een opleiding tot assistent audicien of audicien volgen.

Wat bieden wij?

Je hebt het voordeel dat je mee kunt groeien met onze organisatie. Met trainingen, cursussen en opleidingen kan jij je namelijk blijven ontwikkelen. Daarnaast zit jouw functie vol afwisseling en kan je lekker zelfstandig aan de slag, maar word je wel altijd omringd door de leukste hoogopgeleide collega’s die je graag helpen. Ook kan je een aantrekkelijk salaris, leuke kortingsregeling en 24 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) verwachten.

Wie zijn wij?

Oogwereld is een groep van gerenommeerde en zelfstandige zaken waar oogzorg en oorzorg wordt geboden. Naast dat wij de beste zorg bieden en advies geven, hebben we aandacht voor de klant én verstand van merken en mode. Met de modernste apparatuur en hoogopgeleide specialisten geven wij klanten waar ze recht op hebben.

Solliciteren?

Zie jij de functie van Audicien wel zitten en wil je solliciteren?

Solliciteren