Close Search

Vestigingsmanager – Paterswolde

Vestigingsmanager

bij Oogwereld Vos Vision, Paterswolde

Combineer jouw commerciële en communicatieve skills

Jij bent hét gezicht van jouw vestiging

Enthousiasmeren & motiveren

Als Vestigingsmanager ben jij hét gezicht van een van de Oogwereld filialen. Jij weet hoe je oogmetingen uitvoert, maar nog veel belangrijker: jij coacht en enthousiasmeert je team. En een gelukkig team betekent tevreden klanten! Wil jij jouw kennis van de optiek combineren met jouw (leidinggevende) ervaring in de retail branche? Bekijk dan snel deze vacature!
 

Wat jij gaat doen als Vestigingsmanager

Jij wil het beste halen uit jouw team van vakspecialisten. Daarom zet jij jouw communicatieve en sociale skills maximaal in en enthousiasmeer je jouw team om hun doelstellingen te bereiken en te groeien in hun vak. Daarnaast ga jij:

  • De winkelprocessen en klanttevredenheid bewaken;
  • Oogmetingen uitvoeren;
  • Ontwikkelingen op het gebied van oogzorg en oogmode nauwlettend in de gaten houden.

 

Wat breng je mee als Vestigingsmanager?

Als Vestigingsmanager ben jij gericht op resultaten; zowel op die van je team als die van de winkel. Met jouw commerciële en communicatieve krachten behaal jij die resultaten moeiteloos! Ook jouw oog voor trends en stijl, klantgerichtheid en enthousiasme maken jouw vestiging een succes. Verder breng jij mee:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • (Leidinggevende) ervaring in de retail branche, bij voorkeur in een optiekzaak;
  • Een diploma voor de opleiding tot Opticien, Contactlensspecialist of Optometrist.

 

Wat bieden wij?

Als Oogwereld Vestigingsmanager heb je het voordeel dat je mee kunt groeien met onze organisatie. Met opleidingen, cursussen en trainingen kan jij je namelijk blijven ontwikkelen op het gebied van optiek. Daarnaast zit jouw functie vol afwisseling en krijg jij de kans om jouw filiaal een succes maken. Jij werkt niet alleen met gezellige, hoogopgeleide collega’s, maar ook met de nieuwste apparatuur. Ook krijg je een aantrekkelijk salaris, leuke kortingsregeling en 24 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband).

 

Wie zijn wij?

Oogwereld is een groep van gerenommeerde en zelfstandige optiekzaken. Naast dat wij de beste oogzorg bieden, hebben we aandacht voor de klant én verstand van merken en mode. Met de meest moderne oogmeetapparatuur en hoogopgeleide oogspecialisten geeft Oogwereld klanten waar ze recht op hebben: de beste oogzorg en oogmode.

Solliciteren?

Zie jij de functie van Oogwereld Vestigingsmanager wel zitten en wil je solliciteren?

Solliciteren

Neem een kijkje achter de schermen