Close Search

Verkoopadviseur Oogwereld van Veen – Nunspeet

Verkoopadviseur m/v

Oogwereld van Veen, Nunspeet

Parttime

20 - 32 uur, 3 - 4 dagen

Is gastvrijheid jouw tweede natuur, ben jij dol op fashion en is jouw werkdag pas echt geslaagd als jouw  klanten met een goed gevoel én een nieuwe bril de winkel weer verlaten? Voel jij je op je best in een hecht en betrokken team?

 

Hoe jouw baan eruit ziet

Jij wilt het allerbeste voor onze klanten, of het nu om een complete bril, contactlezen of een zonnebril gaat. Door écht de tijd te nemen voor je klanten en goed naar hen te luisteren geef jij het best passende advies. Ook draag je zorg voor de administratieve verwerking van de aankopen van onze klanten en maak je bestellingen klaar. Hierin werk je samen met je collega’s in de winkel,  een fijn team wat bestaat uit verschillende specialistische collega’s zoals een opticien, optometrist en contactlensspecialist.

 

Jij ziet ons wel zitten…

Om onze klanten van een optimaal advies te voorzien zorgen we dat we je dat je alle knowhow en begeleiding krijgt. Denk hierbij onder andere aan voor een mooi inwerktraject wat om je goed wegwijs te maken in onze manier van werken én ons assortiment.

Uiteraard belonen we je goed voor jouw inzet:

  • Een concurrerend salaris;
  • Jaarlijks een nieuw montuur incl. glazen óf (sets) contactlenzen voor slechts een kleine bijdrage;
  • Ruime personeelskorting op elke tweede (zonne)bril;
  • Een reiskostenvergoeding als je meer dan 10 km (enkele reis) reist;
  • 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • De mogelijkheid tot het leasen van een fiets via Lease a bike;
  • Wij hebben jouw gezondheid hoog in het vaandel en betalen daarom mee aan je sport(school) abonnement;
  • Een goede pensioenregeling.

 

Wij zien jou wel zitten…

Je bent een enthousiast en leergierig persoon, hebt een klantgerichte instelling, goede communicatieve vaardigheden en hebt gevoel voor (oog)mode en fashion. Verder heb je minimaal een MBO werk- en denkniveau en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord- en geschrift.

 

Over Oogwereld

Oogwereld is een groep van gerenommeerde en zelfstandige optiekzaken. Naast dat wij de beste oogzorg bieden, hebben we aandacht voor de klant én verstand van merken en mode. Met de modernste oogmeetapparatuur en hoogopgeleide oogspecialisten geeft Oogwereld klanten waar ze recht op hebben: de beste oogzorg en oogmode.

 

verkoopmedewerker verkoopadviseur verkoop winkel retail optiek opticien mode oogmode fashion gastheer gastvrouw winkelverkoop

Zie jij jezelf al bij Oogwereld werken?

Laat dan snel je gegevens achter via onderstaand formulier zodat we een kennismaking kunnen inplannen.

Heb je nog vragen? Neem ook dan contact op met onze HR afdeling via pz@oogwereld.nl.

 

    Neem een kijkje achter de schermen