Skip to main content

Stylist – Regio Randstad

Stylist

Regio Randstad

Uren in overleg

Geef klanten de perfecte look

Met jouw frisse ideeën maak je van elk event een succes

Elk mens is uniek! Dat weet een Stylist bij Oogwereld maar al te goed!

Wil je klanten een perfecte look geven? Ga jij met een stralende lach naar huis wanneer je een event succesvol hebt afgesloten? Krijg jij er een kick van om klanten te verbazen met een mooie (zonne)bril die het beste past bij het gezicht, uiterlijk en persoonlijkheid van onze klant? Dan is dit dé job voor jou!
Wie weet ben jij wel onze nieuwe Brillenstylist! Lees snel verder.

Als Oogwereld Stylist kan jij jouw gevoel voor (oog)mode goed inzetten. Door je goed te focussen, de juiste vragen te stellen en in te spelen op de wens en behoefte van de klant, weet jij als geen ander het juiste montuur te adviseren dat qua kleur en model mooi harmonieert met de vorm van het gezicht.

De trends in optiekland worden door jou op de voet gevolgd en je vindt het leuk je te verdiepen in de verschillende type monturen (zonne)brillen. Je woont de events bij die door de regio in de verschillende optiekzaken worden georganiseerd. Jij bent een kei deze events te begeleiden samen met het vaste team en deze met jouw frisse ideeën en wisselende thema’s tot een succes te maken.

Wat breng je mee als stylist?

Als Stylist is het belangrijk dat je naast een flinke dosis enthousiasme ook oog hebt voor trends en mode. Jij stelt klanten op hun gemak en verbaast ze met kundig advies. Daarnaast heb jij als Brillenstylist:

  • MBO werk- en denkniveau, ervaring in de Optiek branche;
  • Enthousiast, oog voor trends en mode.
  • Resultaatgericht, commercieel en communicatief sterk.
  • De natuurlijke vaardigheid om klanten op hun gemak te stellen en hen te verbazen met jouw kundige advies.
  • Bereid tot frequent reizen tussen de verschillende winkellocaties.

Wat bieden wij?

Als Oogwereld Stylist heb je het voordeel dat je mee kunt groeien met onze organisatie. Met opleidingen, cursussen en trainingen kan jij je namelijk blijven ontwikkelen op het gebied van optiek. Daarnaast zit jouw functie vol afwisseling en maak je onze klanten blij met een nieuwe look! Jij werkt met gezellige, hoogopgeleide collega’s die je graag helpen. Ook staat je een prima salaris, leuke kortingsregeling en 24 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) te wachten.

Wie zijn wij?

Oogwereld is een groep van gerenommeerde en zelfstandige optiekzaken. Naast dat wij de beste oogzorg bieden, hebben we aandacht voor de klant én verstand van merken en mode. Met de modernste oogmeetapparatuur en hoogopgeleide oogspecialisten geeft Oogwereld klanten waar ze recht op hebben: de beste oogzorg en oogmode.

Solliciteren?

Zie jij de functie van Stylist wel zitten en wil je solliciteren?

Solliciteren

Neem een kijkje achter de schermen